Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

KNVB Noord Zaalvoetbal Organiseert Themabijeenkomst Meisjes zaalvoetbal!

Op dinsdag 9 december organiseren we in de Rodenburghal (Rodenburg1-1) te Leek een bijeenkomst voor alle begeleiders van de meisjesjuniorenteams en ook die zich hebben opgegeven voor de jeugdzaalvoetbalcompetitie. Deze bijeenkomst start om 19.45 uur en we willen graag met jullie van gedachte wisselen over de combinatie zaal- en veldvoetbal.

Het afgelopen seizoen hebben AFC Ajax, PSV en Feyenoord aangegeven geïnteresseerd te zijn om zaalvoetbal in te zetten in de jeugdopleiding. Deze clubs willen de specifieke eigenschappen van zaalvoetbal gebruiken om hun jeugdspelers nog beter op te leiden. Door spelers in veel verschillende omstandigheden te brengen leren zij sneller en beter. Op voetbaltechnisch gebied kun je denken aan: sneller beslissingen maken, meer balcontacten, groter technisch vermogen, continue omschakelen, betere balbeheersing, enz. Aan de andere kant kan zaalvoetbal ook sociaal-maatschappelijk gebruikt worden om teams te behouden voor de club. In krimpgebieden bijvoorbeeld kan zaalvoetbal voor jeugd een uitkomst bieden als er niet voldoende spelers of speelsters zijn om een team op de been te brengen. Voor meer informatie kan je ook de bijlage doornemen.

Nieuw Roden is vereniging die het combi-voetbal aan aanbied aan vrouwen en meisjes. Zij zullen deze avond vertellen hoe zij dit allemaal organiseren en wat ze hier allemaal bij komt kijken. Naast deelname aan de reguliere zaal- en veldvoetbalcompetitie, hebben ze een zaalvoetbalacademie, speciaal voor meisjes, maar zijn ze ook (mede-organisator) van een MC-zaalvoetbalcompetitie.

De planning voor de avond ziet er alsvolgt uit:

19.30 – 19.45 Inloop
19.45 – 20.00 Opening & voorstelronde
20.00 – 20.30 Doelstelling KNVB
20.30 – 21.00 Praktijkvoorbeeld Nieuw Roden
21.00 – 21.15 Terugkoppeling en afsluiting

Mocht je willen komen, geeft je dan voor 2 december op. Aanmelden kan op dezelfde wijze als bij de jeugdzaalvoetbalcompetitie, Vul dan het onderstaande in en kies voor de bijeenkomst in Leek via de website: http://hermes2.dexels.com/knvb_digitaal_inschrijven/knvb loc

knvb zaalvoetbal logo