Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

27e WMC Indoorsoccer toernooi

Het toernooi vindt plaats van zaterdag 20 december 2014 tot en met vrijdag 2 januari 2015. De organisatie is zoals gebruikelijk in handen van zaalvoetbalvereniging WMC uit Winschoten. De wedstrijden worden gespeeld in de sporthal te Winschoten.

Deelnemende categorieën deze editie: standaard teams veld en zaal, vijfendertig plus teams, dames teams en voor junioren:A-B-C en D teams. Nieuw in deze editie is dat tweede teams op een voorrondeavond van vierde en vijfde klassers mee kunnen doen.

Opzet standaardteams en zaalteams: twee voorronde avonden 4e/5e klasse (en 2e team) met één finaleavond 4e/5e klasse met plaatsingmogelijkheden voor de uiteindelijke finaleavond op 2 januari. Standaardteams 3e klasse en hoger(veldcompetitie) twee voorronde avonden met plaatsingmogelijkheden voor de finaleavond 2 januari. De zaalteams worden ingedeeld op gepast niveau. Tweede teams zijn bedoeld voor spelers die niet mee spelen met hun standaard team, ze mogen slechts voor één team uitkomen, in de standaard klasse of voor het reserve team.

Opzet dames toernooi: 1 dag zaterdag 20 december voor B categorie, vanaf 16.30 uur en zaterdag 27 december van 12.00 tot 17.00 uur voor A categorie. De tijden zijn onder voorbehoud. Bij beide categorieën zijn er prijzen te verdienen. Bij opgave graag aangeven in welke klasse men speelt tijdens de veldcompetitie.

Opzet junioren zoals gebruikelijk. Via voorrondes plaatsing voor de finaledagen, 30 december voor D,C en B junioren en vrijdagmiddag 2 januari voor A junioren. Indeling is op sterkte niveau. Met uiteindelijk 2 winnaars per categorie. Bij opgave graag de klasse indeling vermelden van de veldcompetitie.

De 35 plus teams spelen op zondag 28 december voor de prijzen.

Vanwege het omvangrijke programma is het noodzakelijk zich zsm aan te melden. Uiterlijke opgave voor 3 november per bijgaand formulier versturen via de mail of via de post naar: Zvv WMC, p/a Mr. D.U. Stikkerlaan 8, 9671 BZ Winschoten.

Graag deze brief door spelen aan alle betreffende commissies: standaard teams veld, zaalvoetbal afdeling, jeugd, 35 plus en dames.

Ten slotte wensen wij Uw vereniging veel succes en tot ziens op ons Indoorsoccer toernooi.
Namens de toernooicommissie van de zaalvoetbalvereniging WMC.

Alie Dik 06 – 53689545 (email: alie.dik@gemeente-oldambt.nl).
Jan Eelssema 06 – 22186581 (email: janeelssema@hetnet.nl).
Website: www.zvvwmc.nl