Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

DIAMANTTOERNOOI 2014 Teamindelingen.

Beste leiding en  deelneemsters aan het Diamant toernooi 2014,

-Bij deze ontvangt u de indeling en het wedstrijdschema voor het Diamant toernooi 2014 waar u met een of meerdere ploegen aan deelneemt. We hebben ten opzichte van de vorige editie een aantal wijzigingen doorgevoerd waarvan hieronder enige uitleg.

-De prijzen in de A- en B categorie van de dames zijn dit jaar geldprijzen.

-Op de beide finale avonden hebben we een verloting met een goed gevulde prijzenpot, o.a. een reis waardebon t.w.v. 250 Euro!!!!

-Ook is er op beide finale avonden , in de hal, een DJ aanwezig.

-Het wedstrijdschema  voor de A categorie vrouwen( voorronde) is verdeeld over 2 avonden van ieder 7 teams die een halve competitie spelen. De 1e 4 ploegen van beide avonden gaan naar de finaleavond op dinsdag 23 december.

-Het wedstrijdschema voor de B categorie vrouwen (voorronde) is verdeeld over 2 avonden met  4 poules van 5 teams. Uit iedere poule plaatsen de nummers 1 en 2 zich voor de finale avond op maandag 22 december.

-Vanwege het hoge aantal inschrijvingen van de MC junioren hebben we gekozen voor een 2tal competities waarbij we gekeken hebben , voor zover dat mogelijk is , naar de sterkte van de teams. Ook zij spelen in een halve competitie van 7 ploegen 6 wedstrijden tegen elkaar op zaterdag 20 december. (Wellicht is het mogelijk om de nummers 1 van beide poules tegen elkaar uit te laten komen aan het einde van de zaterdag, hierover wordt ter plekke een besluit genomen i.o.m.de leiders van de teams).

-De MD pupillen spelen een hele competitie tegen elkaar. Dit vanwege het aantal deelnemers. Zo komt iedere ploeg aan veel speelminuten toe en blijft het spannend.

-Ieder team dient een spelerslijst , met daarop de namen en KNVB nummers van de speelsters af te geven bij binnenkomst. Tevens dienen de KNVB speelsterspassen in bezit te zijn van de leider/ster. Er wordt steekproef gewijs gecontroleerd.

 

-Wij wensen de leiding en de teams veel plezier toe tijdens de 21e editie van het Diamant Toernooi.

De Organisatie.

 

 

1indeling Bpoule mada15december2014diamant 2indelingA1 poule 2014diamantdinsdag16december 3indelingBpoule wod17december2014diamant 4indeling A2 poule 2014diamantdonderdag18decemberkopie 5indeling mdpups2014zaterdag20dec indeling mc juniorenpoule b 20december indeling mcjunioren poulea 20december