Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

Nieuw op Vrouwenvoetbal Noord: De Clubpagina

Jarenlang hebben we alle kosten voor de site zelf betaald, leuk zo lang het kan maar eens is natuurlijk ook voor ons als vrijwilligers de bodem van de "schatkist" in zicht en dan moet je zoeken naar andere middelen om de continuïteit van de site ook voor de toekomst te garanderen.  Inmiddels hebben we een voorbeeld van een clubpagina voor Nieuw Roden gemaakt  deze kunt u bekijken door hier te klikken om zo een idee te krijgen wat er mogelijk is. 

In het verleden kon iedereen gratis gebruik maken van de site. Dat blijft natuurlijk voor het meeste van toepassing  alleen zijn er wel uitzonderingen zoals voor oproepen voor trainers, nieuwe speelsters of een nieuwe keeper vragen we straks een kleine vergoeding.  Om het echter heel laagdrempelig te houden hebben we de clubpagina bedacht.

Hoe werkt het, wat is zijn de voordelen en wat zijn de kosten?
In het menu verschijnt straks de rubriek de clubpagina, door hierop te klikken krijgt u een overzicht van de deelnemende clubs. In dit overzicht kunt u zich naar buiten toe presenteren, zo gebeurd het toch regelmatig dat we bezoekers op onze site hebben die op zoek zijn naar een club. Een goede presentatie kan dan ook helpen om de keus op uw club te laten vallen.

Wat betreft de kosten houden we het zo laag mogelijk en vragen we een bedrag van € 5,00 voor 1 seizoen daarvoor krijgt u dus een clubpagina en de mogelijkheid om gratis advertenties/oproepen te laten plaatsen als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuwe trainer of speelsters e.d. Het is niet noodzakelijk om dit via het bestuur van uw club te laten lopen.  Zodra er eenmalig, door wie dan ook, € 5,00 is betaald voor een bepaalde club, maken wij in overleg, een pagina aan en kan uw club gebruik maken van de gratis mogelijkheden.  Voor een klein bedrag heeft u dus veel voordelen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie, voorlopig nog onder het volgende mailadres:

Redactie:
Email: redactie@vrouwenvoetbalfriesland.nl

Snel reageren heeft als voordeel dat uw club ook bij de start van de nieuwe site direct vermeld zal staan!