Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

Ook kampioenschap is voor Achilles VR1

Om 12.15 begon de wedstrijd, meteen in de 1e minuut was er een grote kans voor Achilles, maar Amber schoot de bal tegen de keeper aan, die de bal tot corner wist te verwerken.Na 7 minuten werd Renee 1 op 1 met de keeper gezet door een mooie pass van Eva, Renee krulde de bal mooi langs de keeper, maar eindigde op de paal. Dit waren de grootste kansen in de beginfase van de wedstrijd. De spanning voor het aanstaande kampioenschap was af te lezen van de gezichten van de dames en het was te merken aan het spel. Veel balverlies was hier een logisch gevolg van, de verdediging stond echter goed op te letten, waardoor De Weide geen enkele kans kreeg. Na 42 minuten was het dan eindelijk zo ver, de bevrijdende 0-1 kwam op het scorebord, deze werd gemaakt door Renee die de bal ingespeeld kreeg van Sharon.

 

In de tweede helft waren de zenuwen overwonnen en gingen de dames lekker voetballen, dit leverde een aantal mooie aanvallen op. Zo werd het in de 50e minuut 0-2 door Janine, die een goede voorzet van Simone met haar buik tot doelpunt wist te verwerken.Niet veel later, in de 57e minuut, was het weer raak, ditmaal was het Amber die de bal fraai achter de keeper wist te werken. Meteen na de aftrap wist Achilles de bal weer in het bezit te krijgen en werd het 0-4, opnieuw was het Amber die afrondde, na een assist van Denise.

 

In de 66e minuut werd het nog 0-5, nu was het Hester die het net wist te vinden. Na dit doelpunt zakte de wedstrijd in en was het wachten tot de scheidsrechter het welletjes vond. Na het eindsignaal brak direct het feest los, Fred werd bedolven over 13 dolblije meiden, natuurlijk mocht de champagne en confetti niet ontbreken. Door het kampioenschap zullen de dames volgend seizoen uitkomen in de 3e klasse.