Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

Ruinerwold VR1 – Read Swart VR1 0-1

Read Swart zoekt al snel de aanval, krijgt mooi wat kansen, waarvan de grootste eindigt op de lat. Geen lat dan staat de uitstekende keepster van Ruinerwold wel in de weg.  De spanning langs de lijn is ook supergroot, want wanneer gaat de bal er nou in? We kennen allemaal de voetbalwet dat als je zelfs niet scoort, dan doet je tegenstanders het.

 

In de pauze worden de meiden opgepept door Coach Hanny. Dat lijkt al meteen na rust een goal op te gaan opleveren, maar helaas gaat de schitterende kopbal van Alienke via de binnenkant van de paal uit de goal. De tweede helft gaat verder , zoals de eerste helft is  geëindigd. Vele kansen voor Read-Swart, maar die irritante goede keepster staat ongelofelijk goed te keepen .

 

Dan de 85ste minuut. Daar is ie dan toch. Een mooie schot van Miryam is onhoudbaar voor de keepster. Dolle vreugde in het veld, maar ook bij ons de supporters, wat een ontlading.  Zo eindigt deze sportieve wedstrijd in een 0-1 winst voor de Knypsters. Wat een geweldige teamprestatie.

 

Graag wil ik de meiden veel succes wensen, in hun laatste wedstrijd. Nog 1 wedstrijd & nog 1 puntje nodig voor het grote doel. Kampioen worden en promotie naar de vierde klasse.  Ook een bedankje voor de supporters gisteren, die in grote getale waren gekomen. Wat een goede stimulans was voor de dames.