Horizontal Slideshow

  • slider vvn 4
  • slider vvn  nw roden
  • slider vvn zondertekst
  • slider vvn3
  • slider vvn5

VV Noord C-comp.

info C-comp.

Poll

Op welke plaats eindigen de Oranje vrouwen op het WK in Canada in de poule fase.

View Results

Waar blijft de nieuwe site en wat kunt u verwachten?

Nieuwe site en nieuwe naam
Bijna zeven jaar hebben we u van nieuws voorzien onder de naam vrouwenvoetbal Friesland. Al jarenlang dekt die naam echter niet echt meer de lading van onze verslaggeving en zijn we niet meer alleen een site voor alleen Friesland maar voor het hele District Noord van de KNVB. Omdat de site toe was aan vernieuwing was dit voor ons het perfecte moment om naast de site ook de naam te vernieuwen. Zeer binnenkort gaan we dan ook door onder de naam vrouwenvoetbal Noord.

Stand van zaken
Inmiddels wordt er hard gewerkt om de site zo snel mogelijk online te krijgen. Zodra er duidelijkheid is over een exacte datum zullen we dit direct op de site vermelden. Tot die tijd moet u het op onze oude site doen met mededelingen omtrent het verloop en de stand van zaken. Dat betekent dat we tot die tijd nog geen nieuws, verslagen en uitslagen plaatsen. De reden daarvoor is dat ons daarvoor simpelweg de tijd ontbreekt want als we dat zouden gaan doen hebben we geen tijd om de nieuwe site gereed te maken. Kortom nog even door de zure appel heen bijten en dan hopen we u weer en nog beter van nieuws te kunnen voorzien.

Een tipje van de sluier opgelicht
Een aantal rubrieken zal verdwijnen, sommige rubrieken zijn heel bewerkelijk en kosten dus ook veel tijd. Tijd die we in onze ogen beter kunnen besteden aan zaken als uitslagen, nieuws en uitslagen. Op de oude site moest u voor het nieuws eerst weer naar een aparte subpagina op de nieuwe zal het nieuws rechtstreeks op de homepage te vinden zijn. Daarnaast zal er ook, op de homepage, onderscheid worden gemaakt tussen nieuws en wedstrijdverslagen waardoor het geheel overzichtelijker zal worden.  Nieuw op de site zal ondermeer de clubpagina worden waardoor u uw club kunt promoten, voor meer info zie het artikel over de clubpagina, klik hier! Tevens zullen we ook te volgen zijn op Twitter en Facebook, veel werk aan de winkel en dus vragen we nog even om begrip en geduld.

Namens de redactie,
Douwe de Beer